Suami Tak TAHAN Lama?

MASALAH SUAMI CEPAT PANCUT
TAK TAHAN LAMA… ADUHAI… 🙁

Tak Perlu Jadi

superman

Cukuplah

tahan-45-minit

 [stextbox id=”info”]Tahukah Anda Apakah Penyebab Berlakunya Masalah Pancutan/Ejakulasi Pra-Matang |Cepat Pancut |Tak Tahan Lama “?

Penting bagi anda memahami kenapa berlakunya masalah ini. Ia bukanlah suatu penyakit yang serius namun kalau dibiarkan gejala ini boleh membawa implikasi yang buruk dalam rumahtangga anda. Berdasarkan definisi klinikal, gejala “pancutan mani awal” atau “pancutan pra-matang” merujuk kepada kegagalan untuk mengawal rasa ghairah (semasa kemasukan alat kelamin lelaki ke dalam vagina) lantas mengalami pancutan mani sebelum masanya atau sebelum isteri dapat dipuaskan.[/stextbox]

Terdapat 4 Sebab Utama Pancutan Pramatang

1- Sensitiviti
Sensitiviti yang melampau pada kepala alat kelamin lelaki menyebabkan mekanisma pancutan di dalam badan anda menghasilkan kekejangan. Kekejangan ini menyebabkan keinginan yang melampau untuk pancutan. Pada ketika ini pancutan tidak dapat dihalang lagi.

2- Kawalan Perasaan
Perasaan anda yang terlalu menginginkan kepuasan semasa bersama. Keinginannya terlalu melampau hinggakan anda merasakan seakan-akan tiada cara yang boleh menghalangnya daripada berlaku.

3- Tahap Berahi/Hormon
Keberahian yang terlalu tTinggi disebabkan oleh kelenjar seks yang terlalu aktif.  Apabila anda merasa berahi, kelenjar seks dengan pantas akan mengepam hormon ke saluran darah anda.
Hormon anda menjadi tidak seimbang dan anda TIDAK AKAN dapat mengawal pancutan anda.

4- Stress
Sementara itu faktor lain juga turut menyumbang kepada masalah ini antaranya seperti stress kerja, kurang stamina & mengamalkan gaya hidup tidak sihat. Malah amalan onani semasa remaja juga turut menjadi penyebab gejala pancutan pra-matang.

Sebab itu saya katakan anda tidak berseorangan dalam hal ini. 29% lelaki Malaysia sedang mengalami gejala ini.  Pastinya fakta di atas meresahkan anda sebagai seorang lelaki dan suami.
Malah ianya memberikan kesan peribadi yang negatif seperti kegelisahan, kerisauan, atau keresahan dan cuba mengelak untuk melakukan hubungan seks dengan pasangan. Mungkin juga anda adalah salah seorang daripadanya.
Maka tidak hairanlah kini ramai para isteri  ’tidak puas’ ketika ‘BERSAMA’ kerana masalah cepat pancut suami.

 

 

PENYELESAIAN Suami Tak TAHAN Lama

Alif-Minyak-Linath-gunung

Harga RM70 siap poslaju Sabah Sarawak RM80

poslaju

Jangan bayar dahulu sila SMS @ WhatsApp :
Ada stok ALIF <Nama Anda + Negeri> ke 010-7967313

PEMBAYARAN :
maybank2u-cimbclicks

STOK TERHAD

 

SILA SMS dulu sebelum bayar >> Ada stok NAMA PRODUK ? (Nama Anda & Negeri)

STOK TERHAD

CARA TEMPAHAN DAN BAYARAN


Maybank
164324318500
Penama : Siti Saudah Binti Ahmad
CIMB
7602027176
Penama : ABDEL HAKAM

Email : siti.biz@gmail.com

Selepas membuat pembayaran sila hantar bukti bayaran SMS/ WhatsApp; /WeChat

<Nama Penuh>, <Alamat>, <Nama Produk & Kuantiti>, <Jumlah RM>, <Tarikh & masa bayaran>

Hot carian

jimak tahan lama, tak tahan, senaman rapatkan faraj loc:my, www cara membuat obat agartidak onanik, petua elak ejakulasi pramatang, cara nak main tahan lama, cara tahan lama dan elak pancut awal, senaman tahan lama bersetubuh, kamasutratahan lama, suami tak tahan lama
You might also likeclose